Kezdet

A kertes blogot azért kezdem el nagyon kezdő kertészként, mert elég sokat foglalkozom mostanában a növényekkel, a konyhásba túl sok lenne, bármennyire is összefügg ugye a kettő. Másrészről meg szeretnék komolyan elkezdeni információkat és tudást gyűjteni a témában, hogy a saját kert tervezését már most elkezdhessem.

Hanczur  – (2009. november 3. 21:20)  

Hm.
Nekem is ez a nagy bánatom. A szakmámban megszoktam, hogyha valamit állítok, szabályozom, akkor azonnal látszik, mi történt. A kert pedig egy olyan bicikli, ahol sokat kell pedálozni a lendületért, és nem biztos, hogy lesz belőle, mert szél, domb és forgalom... minden ellenem lehet.

Makka  – (2009. november 3. 21:59)  

Talán az lehet előremutató és motiváló, hogy én mindig is csak hobbikertész leszek, kifejezetten a kert esztétikuma érdekel – ez kicsit baj, mert majd el kell döntenem a stílust, és egyelőre nem nagyon tudom. Nem hiszem, hogy valaha nagyon zavarni fog, ha valamit nem tudok megoldani. Nyilván törekedni fogok rá és meg is teszek mindent a siker érdekében, de miután nem a megélhetésem múlik rajta, gyakorlatilag veszélyérzet nélkül garázdálkodhatok.:) A megélhetést úgy értem, hogy ugyan nagyon szeretnék majd ilyen-olyan gyümölcsöket, de ha nem terem, mondjuk, 20 kiló eper, attól még nem leszek szerencsétlen.
És igen, valóban, ha az embernek kertje van, főleg, ha haszonkertje, akkor gyakorlatilag nincs az az időjárás, ami éppen jól jön.:)
Viszont az tetszik benne, hogy állandó elfoglaltságot ad, néha kicsit többet, néha kicsit lazulósabbat. Télen gyakorlatilag semmi, foglalkozhatok a többi mániámmal.
Meg az is jó nekem, hogy az egyik legjobb barátnőm kertész, szóval van közvetlen segítségem, kérdezni mindig tudok tőle.

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails
MyFreeCopyright.com Registered & Protected

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP