Amarillisz – hétfő






Lassan majd nem fér rá a képre. Sajnos ma is annak kellett kiderülnie, hogy fényképezni még mindig nem tudok, a háttérben levő cuccok sokkal élesebbek, mint a kép igazi tárgya. Ami csak azért érdekes, mert tegnap ugyanilyen beállítással egész jól sikerültek a képek. Az élet egy rejtélyes hősköltemény...

erős ildikó  – (2010. január 26. 11:59)  

Néztem a képsorozatot, gyönyörű ez a virág! A fotózásnál szerintem nagyon számítanak a fényviszonyok, nekem általában ugyanazon a helyen például csak délután 2 és fél 4 között lesznek jók a képeim ilyenkor télen:)
De teljesen élvezhetők a Tieid, s így Nálad járva, nézelődve időnként el is felejtem, hogy tél van!:)

Makka  – (2010. január 26. 17:01)  

Jujjj, ma elfelejtettem a napsütésben fényképezni. Kíváncsi vagyok, mit lehet tenni ebben a sötétben.:)

Hanczur  – (2010. január 28. 16:13)  

Hadd nyugtassalak meg, a fényképezésnél annyi automatika működik, hogy kell vagy száz kattintás, mire egyszer úgy ront a gép, hogy az nekem jó.
Visszasírom a Praktica SuperTL gépem egyszerűségét. Belenéztem, élesre állítottam, nyomta egy gombot, a mutatót a karikába vezényeltem a blendenyílás szűkítésével, és lehetett nyomni a tűzgombot.
Most várod, hogy huzigálja egy motor az orrát a gépnek, közben homályosodik-élesedik a kép a kijelzőn, és közben azon rezegsz, hogy ne merüljön ki közben az akku.
Ha pedig kikapcsolható elektronikára vágysz, a házad eladhatod, s még egy évig mosogathatsz az angol királyi testőrség konyháján, hogy megfelelő gépre-pénzre szert tegyél.

Makka  – (2010. január 28. 20:44)  

Én meglennék az elektronikával – régen folyton lencsevédősapka levevés elfelejtés, teljes tekercseket úgy fényképezés – csak lenne egy olyan használati utasítás, amelyben szépen képekkel illusztrálva leírják, milyen beállítás mit eredményez. Természetesen az én gépemhez, és ha véletlenül újhoz juthatnék, hát ahhoz is. Mert a fényképezést megtanulni nincs türelmem.
Épp most nézegettem, hogy az egyik Panasonic boltban micsoda leárazások vannak, nem mintha ez rajtam segítene. Mármint a vásárlásban.

Hanczur  – (2010. január 28. 21:06)  

Az olcsó masinák régen is buták voltak, de azt kellett választani, amelyikben az optikán láttál keresztül, és nem a felső kis ablakon.
Itt meg alkalmazkodni kell egy sokváltozóval számoló mikroszámítógéphez.
A kevesebb több lehetne.
De sapkában fürödni sem jó, tehát igazat adok Neked. Le kell venni a fényképezőgépről. :-)
Szurkolok, hogy találj maganak megfelelőt!
(Csak csendben jegyzem meg, hogy ezt leszámítva szeretem a Kodakunkat)

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails
MyFreeCopyright.com Registered & Protected

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP